Grensoverschrijdende samenwerking van architectuurorganisaties

grensoverschrijdende architectuur

In een grensoverschrijdende samenwerking van architectuurorganisaties ontvangt AR-TUR, het centrum voor architectuur, stedelijkheid en landschap in de Kempen, samen met vijf Nederlandse partners een financiële impuls van de provincie Noord-Brabant voor het bouwen aan een Vlaams-Nederlands architectuurnetwerk.

Architectuurcentra BLASt (Breda), ACE (Eindhoven), BAi (Den Bosch), het architectuurfilmfestival TIAFF en AR-TUR starten hiermee een intensieve samenwerking. Op die manier wordt kennisuitwisseling over de grens aangejaagd en wil men een positieve impact creëren op ruimtelijke kwaliteit buiten de steden.

Met deze impulsgelden cultuur zal de komende twee jaar enthousiast aan grensoverschrijdende samenwerking van architectuurorganisaties gebouwd worden!