stabiliteitsstudie

stabiliteitsstudie

Of het voor een stabiliteitsstudie betonnen liggers zijn, kolommen, platen, funderingspoeren of palen, voor atelier3v kennen ze geen geheimen. Het hoeven niet altijd rechthoekige elementen te zijn, af en toe is een gebogen of een trapvormige balk, zoals voor de tribune van een stadion, een welkome afwisseling.
Regelmatig wordt ook onze inbreng gevraagd bij het oplossen van problemen bij ontwerp en de uitvoering van funderingen, zowel bij residentiële als bij bedrijfsgebouwen.

Staal in alle mogelijke vormen; rechthoekig, rond of profielstaal. En in alle denkbare toepassingen; als ligger, kolom, spant, korf of in een vakwerk. Recht of gebogen, met of zonder uitsparingen, het berekenen van staal is ons vak.

Ook een berekening van houten structuren in welke vorm dan ook valt door het samenbrengen van talentvolle medewerkers binnen ons bereik.